0product(en)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Bootkussens op maat


Bootkussen op maat

Je bent op zoek naar bootkussens op maat? Wij hebben top kwaliteit bootkussens tegen een scherpe prijs. Al meer dan 10 jaar de kussen op maat leverancier in Nederland. Wist u dat wij ook kussens leveren in België? Bestel vandaag nog jouw op maat gemaakte bootkussens.

Bootkussen op maat ontwerpen


Vulling voor je bootkussen

Zonder vulling is je kussen alleen een lapje stof. Het comfort wordt dan ook bepaald door de vulling van je kussen. Wil je een stevig kussen, of wil je een zachter kussen? Om jouw nieuwe kussen scherp te kunnen prijzen hebben wij gekozen voor 2 verschillende soorten vullingen. Een standaard vulling, perfect voor rugkussens en een stevige vulling voor de kussens waar je op gaat zitten. Zitkussen krijgen immers meer gewicht te voorduren.

Bekijk de vullingen


Bootkussen kleuren en stoffen

Onze kussens worden geleverd in meer dan 140 verschillende kleuren. Deze kleuren zijn gegroepeerd in verschillende typen stoffen met verschillende structuren die anders aanvoelen.

Wil je graag weten hoe een stof aanvoelt voordat je een kussen op maat besteld? Kom dan langs in onze Showroom in Hoek van Holland, neem contact met ons op voor meer informatie, of maak gebruik van onze gratis stofstalen.

Gratis stofstaal bestellen!