Je kent het vast wel. Een gezellige middag of avond met vrienden, drankje er bij en het wordt steeds drukker. Door het gebrek aan zitplekken tover je een bierkrat om in een zitplek, maar echt comfortabel is het niet. Je hoeft echter niet langer te lijden! Een bierkrat kussen is de perfecte oplossing. Door een kussen in een krat te plaatsen, creëer je een stevige en comfortabele zitplek.

Bierkrat kussen

Wil jij die stoere, unieke en originele barkruk hebben? Dit kan jij zelf!

Met onze hulp maak je zelf een stoere bierkrat kussen. Loop naar je schuur of veranda en pak daar 3 lege bierkratten.

Met ons kratkoppel systeem koppel je eenvoudig de 3 kratten aan elkaar. De voetsteun van gegalvaniseerde stalen buizen en koppelingen zijn hufterproof en kunnen tegen een stootje! Ook verkrijgbaar in zwarte buizen en koppelingen. Dat heerlijke kussentje dat perfect op jouw krat past! Je kan zelfs nog een kleurtje kiezen van onze kleurenkaart!

Valt je biertje om? Daar kan onze stof echt wel tegen!

Bestel direct je eigen bierkrat kussen

Bierkrat kussen maken

Maak van je kratten een heerlijke zitgelegenheid. Je creëert extra zitruimte, het is origineel en staat beter dan die lege kratjes in de tuin of schuur. En het zit nog lekker ook.

Het idee is simpel. Je tovert een leeg bierkrat om in een zitplek. Je hoeft alleen een kleur te kiezen voor je kussen en te bepalen of je een voetsteun wilt of niet. Ons bierkrat kussen is al beschikbaar vanaf €24,95.

Waterafstotend

Je hoeft je bierkrat tijdens een regenbui niet in de schuur of binnen in huis te zetten. Onze kussens zijn namelijk waterafstotend en eenvoudig af te nemen. Je kunt ze dus gewoon buiten laten liggen. Wel zo makkelijk. Daarnaast zijn onze stoffen Uv-bestendig dus ook zonlicht is geen probleem.

Meer zitplekken

Met een kussen op je bierkrat, creëer je snel nieuwe zitplekken zonder dat het honderden euro's kost. Vanaf €24,95 heb je al een extra zitplek. Goedkoper dan een nieuwe tuinset, net zo comfortabel en het neemt veel minder ruimte in beslag.

Voor de voetsteun van de kratten gebruiken we gegalvaniseerde stalen buizen en koppelingen. Hierdoor zijn onze kratten extra duurzaam, hufterproof en ziet het er ook nog eens heel leuk uit!

Koppel je kratten nog sneller met ons kratkoppel systeem en geniet in 5 minuten van je gezellige dag.

Bierkrat kussen

Bestel direct je eigen bierkrat kussen